En de verkoop van
uw bestaande huis?
Geen zorgen.
Wij helpen.

Uw bestaande huis

Uw bestaande huis

De realiteit

De verhuisbereidheid van mensen is onverminderd groot. En dat is logisch: groter, nieuwer, mooier wonen, wie wil dat nou niet? Maar, in deze tijd staan veel kopers die zélf nog een huis te verkopen hebben, voor een bijzondere uitdaging.
Het doorstromen van het ene naar het andere koophuis kan allerlei problemen met zich meebrengen.

Enkele vraagstukken:

  • Wordt uw bestaande huis tijdig verkocht?
  • Komen er geen dubbele maandlasten?
  • Hoe gaat een bank ermee om dat er al een hypotheek is?

De financiële gevolgen van het hebben van twee huizen kunnen uiteraard heel vervelend zijn, zeker als dit langer duurt. Banken kunnen, vooruitlopend op dit soort mógelijke – en soms zelfs fictieve – problemen, bijna absurde extra eisen stellen.

VORM herkent deze uitdagingen van en voor haar kopers. Het kopen van een VORMHuis moet een ervaring met een glimlach zijn en geen belevenis waarbij u te maken krijgt met een maandenlang verlies aan nachtrust.

De oplossing

Diverse beveiligingspakketten bieden wij u om een goede en veilige doorstroming van uw bestaande huis naar uw nieuwe VORMHuis mogelijk te maken.

Met de financiële zekerheid die het Garantieregeling u biedt, verhuist u zonder zorgen. Het beveiligingspakket dat VORM voor haar kopers in De Burcht in kan zetten, is het Garantieregeling.

Hoe werkt de Garantieregeling?

Heeft uw bestaande huis een reële marktwaarde van minder dan 80% van uw nieuwe VORMHuis, dan kunt u voor uw bestaande huis de VORM Garantiewaarde krijgen. Wij maken hierbij gebruik van het unieke LeanSale-Concept. Hiermee weet u dat de opbrengst van uw bestaande huis altijd de reële marktwaarde is. Die reële marktwaarde wordt bepaald door plaatselijke makelaars van goede naam en faam. Zo weet u dat die reële waarde ook echt klópt.

Gedurende een periode van 6 maanden na de oplevering van uw nieuwe VORMHuis proberen wij uw bestaande huis te verkopen voor een hogere prijs dan de VORM Garantiewaarde. Komt er in die periode geen koper, dan koopt VORM uw bestaande huis voor de afgesproken VORM Garantiewaarde. U bent dus zeker van de opbrengst van uw bestaande huis. De opbrengst kan nooit lager zijn dan de VORM Garantiewaarde, wel hoger.

Uiteraard heeft het pakket spelregels en voorwaarden. Zo moet uw woning bijvoorbeeld courant zijn. De mogelijkheden en voorwaarden met betrekking tot het Garantieregeling worden uitgebreid met u besproken door onze Divisie Verkoop.

U staat er niet alléén voor

De financiële experts van VORM Finance begeleiden u van A tot en met Z, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Hoe valt dit alles nu op zijn plaats, wat betekent de VORM Garantiewaarde voor uw financiële positie, wat gebeurt er met uw húidige hypotheek en wat betekent de Garantiewaarde voor uw níeuwe hypotheek? Gelukkig staat u er niet alléén voor.

Vragen? Meer informatie nodig? Bespreek uw vragen met het team van financiële experts van VORM Finance.

Concept en algehele realisatie: Only the Brave