Oostvoorne,
in één woord overweldigend

Wonen in Oostvoorne

De omgeving van de Burcht

De zeelucht kriebelt in uw neus. Kom, lopen we nog een stukje door of strijken we hier op het terras neer? We lopen immers al anderhalf uur. En het is zondag, dus we hebben toch geen haast. Wat een voorrecht is het toch om hier te wonen, aan de kust van Voorne-Putten. Even nog uitblazen met een verrukkelijke cappuccino in de omgeving en dan lopen we terug naar ons appartement in De Burcht aan het Elisabethhof.

Ziet u het al voor zich? Wonen in Oostvoorne heeft nu eenmaal zijn privileges. Wonen op de scheidslijn van zee en land, temidden van de natuur. Er zijn niet veel dorpen die zoveel groen te bieden hebben. En de kans om een nieuwbouwappartement te betrekken dat aan al uw eisen en wensen voldoet, heeft u ook niet elke dag. Daarom is het Elisabethhof ook zo’n buitenkans. Hier, tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ Oostvoorne in, verrijst een appartementencomplex dat even intiem als modern is. Achter de gevels van acht verschillende gebouwen zijn 62 vrije sector-appartementen, 18 penthouses en 5 vrije sector-eengezinswoningen te vinden. Door de gevarieerde opzet kunt u kiezen uit een veelheid van typen!

De verleiding van Oostvoorne
Een badplaats heeft altijd al aantrekkingskracht. Zeker Oostvoorne. Het plezier van wonen aan zee wordt hier nog eens versterkt doordat Oostvoorne altijd z’n eigen karakter behouden heeft. Kleinschalig, vriendelijk, authentiek. Dat zijn kwalificaties die lang niet voor elke badplaats opgaan. Het geeft het wonen hier ook een eigen accent. Voor de liefhebbers van dorps wonen heeft Oostvoorne alles wat u maar zoekt. Allure en intimiteit in één.

De Man Oostvoorne

De Man Oostvoorne

Een project met veel gezichten
De architect heeft het Elisabethhof vele gezichten gegeven. Achter de gevels van elk van de acht gebouwen schuilen moderne appartementen en
eengezinswoningen. Die acht gebouwen staan, tezamen met het nieuwe cultureel centrum De Man, gegroepeerd rond een hof. Het Elisabethhof is gemodelleerd naar het idee van vroeger, de uitvoering is eigentijds. De vriendelijke gevelbetimmering, in combinatie met kleuren als lichtgrijs, lichtblauw en rood, maakt het Elisabethhof een project dat in het oog springt.

Wonen met luxe en comfort
Aan het Elisabethhof kunt u wonen zoals u wilt. De appartementen en eengezinswoningen hebben alle moderne luxe en comfort te bieden. U kiest uit twee, drie of vier kamers, uit woonoppervlakten tussen 93 en 224 vierkante meter. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. In dat laatste geval heeft u de beschikking over een riant penthouse, met een grote individuele garagebox voorzien van 2 parkeerplaatsen. En wilt u een balkon of gaat uw voorkeur eerder uit naar een zonovergoten terras of tuin? Aan u de keus. Plezierig is ook dat het straatbeeld niet wordt ontsierd door auto’s op straat: die staan veilig in de ondergrondse stallinggarage – met automatische garagedeur. Ook heeft u een berging in de kelder. En over veiligheid gesproken: de centrale entree is ‘s nachts afgesloten, hang- en sluitwerk voldoen zoveel mogelijk aan de eisen van het Politiekeurmerk, er is deugdelijke verlichting. Bezoekers kondigen zich aan via de videofooninstallatie beneden. Een plezierig idee, nietwaar? GIW-garantie en betrouwbare opleveringsregeling garanderen u zorgeloos woonplezier!
Aan elk detail merkt u dat u hier gaat genieten van het mooie leven. Een lift, ruime keus in sanitair en tegelwerk, luxe badkamers… wonen aan het Elisabethhof is wonen op de manier die u altijd al voor ogen had. Door z’n gevarieerde opzet is het plan aantrekkelijk voor uiteenlopende bewoners. Dat maakt het ook afwisselend wonen.

Informeer verder!
Wonen in een nieuwbouwappartement, in het sfeervolle centrum van Oostvoorne. Dichtbij zee, strand en duinen. In een appartement waarin het u aan niets ontbreekt, van buitenruimte en lift tot een parkeerplaats. Geprikkeld door de zeelucht? En nieuwsgierig naar de mogelijkheden van uw eigen appartement? Vraag dan naar de meer gedetailleerde informatie over wonen aan het Elisabethhof!

Een eigentijdse plaats
Oostvoorne telt zo’n zevenduizend inwoners en vormt met Rockanje de gemeente Westvoorne. Groot genoeg om de belangrijkste voorzieningen te huisvesten. Elisabethhof maakt deel uit van het Centrumplan Oostvoorne – u woont dus in het hart van het dorp, op loopafstand van de oude dorpskern. Aan de Stationsweg kunt u de belangrijkste boodschappen doen, er zijn huisartsen, er is een bibliotheek, aan café’s en restaurants geen gebrek. Allemaal dingen om het leven te veraangenamen. En als u een keer lekker wilt shoppen, zijn er steden in de buurt. Spijkenisse en de vestingssteden Brielle en Hellevoetsluis zijn in de directe nabijheid, ook Rotterdam is niet veel verder.

Genieten van de natuur
De natuur in Oostvoorne is in één woord overweldigend. Bos, strand en zee… u heeft het straks allemaal in uw ‘achtertuin’. Het Oostvoornse Meer is een van de mooiste recreatiegebieden van Voorne-Putten. En wat zou u denken van het Noordzeestrand te Ouddorp? Bovendien heeft die natuur in elk van de vier jaargetijden z’n aantrekkelijke kanten. Heerlijk in de zomer genieten van de zon op warme dagen. In de herfst de eerste bladeren zien vallen. En in de winter, de kragen hoog op, wandelend langs de vloedlijn met de wind door uw haren.

Een eiland met karakter
Voorne-Putten heeft nog altijd een eigen karakter, dankzij het verleden als eiland. Een eiland dat u elke keer weer anders ervaart. Oostvoorne is een prachtige uitvalsbasis om er eens van te genieten. Sportief op de skates, over de bochtige dijkjes naar Tinte, of ontspannen op de fiets met z’n tweetjes, richting Rockanje. U hoeft niet ver te rijden om de rust te vinden die u zoekt.

Nog niet overtuigd dat u wonen aan het Elisabethhof verdiend? Bekijk de beschikbare woningen.

Concept en algehele realisatie: Only the Brave